HomeIzrada sajta

Izrada sajta

Osnovni

Regularni

Optimalni

Maksimalni

BRZI ODGOVORI

Često postavljana pitanja

Šta je održavanje sajta i zašto je to važno?

Jedna od najčešćih nedoumica je upravo i ova, zašto plaćati održavanje sajta, kada je sajt gotov? Ono što je kod nas drugačije, je to što mi ne radimo samo sajtove već saradjujemo sa vama. Zajedno radimo na tome da privučete što više novih klijenata, kao i da vaš brend unapredjujemo. U održavanje sajta spadaju, ažuriranje CMSA, dodataka, teme, promene i unapredjivanje prema potrebama vašeg brenda.

Da li dobijam poslovnu e-mail adresu?

Da, dobijate poslovnu e-mail adresu. Možete imati više adresa, skladno potrebama vašeg brenda.

Šta je integracija analitike i zašto je važna??

Da bi što bolje upoznali vašu publiku i znali kako tačno da im prikažete kvalitete vašeg proizvoda ili usluge, integrisaćemo analitiku na vašem sajtu. Tu će te moći da vidite, koje stranice ljudi najviše posećuju, koliko se zadržavaju na sajtu, iz koje zemlje dolaze i još mnogo toga.

Šta je integracija piksela i čemu služi?

Da bi poboljšali vašu marketinšku strategiju, kao i kako bi optimizovali cene vaše kampanje integrisaćemo piksel na vašem sajtu, pomoću koga ćete moći da pratite šta vaši posetioci tačno rade na vašem sajtu.

Da li je moguće povezati onlajn prodavnicu sa Instagram nalogom?

Da, moguće je. Samim povezivanjem prodavnice, vaši proizvodi će automatski biti i u prodavnici na vašem Instagram nalogu, sa svim nazivima, cenama i slikama.

POŠALJITE UPIT

Započnimo vaš projekat.

©Angela’s Studio – Sva prava zadržana