O nama

Kreativna agencija za izradu sajtova. Izrađujemo brze, optimizovane, prilagodive i efikasne sajtove.

Naše usluge

Statički sajt
Ukoliko želite efikasan sajt, koji sadrži samo statički sadržaj, odnosno sadržaj koji se neće menjati – na duže staze, ovo je pravi izbor za vas. Ovakvi sajtovi se veoma lako optimizuju i rangiraju na pretraživačima, poput Google-a.
Dinamički sajt
Bez poznavanja programskih jezika za pravljenje sajtova, dinamčki sajtovi imaju fleksibilnost i jednostavnost dodavanja novog sadržaja, kao i menjanje postojećeg. Rangiranje sajtova ovog tipa je teže od statičkih sajtova, ali ujedno i dosta bolje. Periodično dodavanje novog kvalitetnog sadržaja na vašem sajtu, dosta utiče na samu poziciju.
Prodavnica
Planirate da prodajete jedan ili više proizvoda? Ovo je tip dinamičkog sajta, koji je kompleksniji za izradu. Prodavnica može biti „samo“ prodavnica, ali i ne mora. Ovaj tip sajta, takođe spada pod dinamički, tako da tehnički može posedovati i druge stranice. Ukoliko planirate prodavnicu, ali ne želite to odmah, preporučujemo da izaberete ovu uslugu, jer naknadnim izrađivanjem prodavnice može doći do niza komplikacija.
Brendiranje/Identitet
Ukoliko želite unikatnu izradu vašeg identiteta, koji će biti prepoznatljiv u željenoj regiji, možete nas kontaktirate za sve detalje.

Naši klijenti

Šta god da vam je potrebno, mi smo tu za vas.